Чи видаляє блокування активації дані?
- Blog
- Чи видаляє блокування активації дані?
admin
Коли пристрій буде видалено, натисніть Видалити цей пристрій. Блокування активації буде негайно видалено , і ваш пристрій також буде негайно видалено з Find My. Весь ваш контент буде стертий, і тепер хтось інший зможе активувати пристрій.
Блокування активації допомагає захистити пристрій, навіть коли він потрапляє в чужі руки, та підвищує ваші шанси знайти його. Навіть після віддаленого стирання даних на пристрої блокування активації може перешкоджати повторній активації пристрою без дозволу.
Ні, блокування активації Apple не має терміну дії . Вона залишається активною, доки пристрій пов'язаний з Apple ID власника. Блокування активації призначене для того, щоб запобігти використанню iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch або Mac будь-ким ще у разі їх втрати або крадіжки.
Якщо ви раніше довіряли комп'ютеру, ви можете без будь-яких перешкод експортувати фотографії iPhone з заблокованого iPhone через iTunes. Або ви можете знайти фотографії з резервних копій iCloud, якщо раніше ввімкнули функції автоматичної синхронізації.
© Copyright 2026Освітній планшет| Theme developed by Lucid Solutions