Що буде якщо відключити сховище iCloud?
- Blog
- Що буде якщо відключити сховище iCloud?
admin

Натисніть «Вимкнути й видалити фотографії». В iOS 17 або раніших версій натисніть «Вимкнути й видалити з iCloud». Фотографії та відео, збережені в iCloud, буде видалено через 30 днів після припинення використання служби.
Сховище iCloud Щоб отримати доступ до свого контенту на будь-якому пристрої й оптимізувати сховище, можна скористатися сховищем iCloud. У ньому можна зберігати фотографії, відео, резервні копії даних пристрою й інші файли, а також синхронізувати їх на всіх своїх пристроях.
Вийшовши з iCloud, ви також автоматично виходите з App Store, iMessage і FaceTime. Щоб продовжувати користуватися App Store, увійдіть за допомогою електронної адреси або номера телефону. Щоб продовжувати користуватися iMessage та FaceTime, використовуйте свій номер телефону.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ. Якщо видалити резервну копію iCloud даних iPhone або iPad, iCloud припиніть автоматичну архівацію даних пристрою.
Натисніть кнопку «Ще», далі виберіть «Видалити», а потім — «Видалити з цього iPhone». Якщо обмеження обсягу сховища iCloud буде перевищено, ваш пристрій миттєво видалить усі видалені фотографії та відео, і їх більше не можна буде відновити в альбомі «Нещодавно видалені».
Перш ніж зменшити обсяг сховища або скасувати тарифний план iCloud+, завантажте або вилучіть дані, об’єм яких перевищує обсяг нового сховища.
Якщо ви припините оплачувати сховище iCloud, на вашому телефоні з’явиться спливаюче вікно з пропозицією оплатити. Якщо ви відмовитесь, у вас …
© Copyright 2026Освітній планшет| Theme developed by Lucid Solutions